Elon Musk’tan Stalkçıları Üzecek Haber: Artık Twitter’da Beğenilenler Bölümü Gizlenebilecek!

Elon Musk yönetimindeki Twitter, yeni adıyla X, bundan böyle ücretli üyeliğe sahip kullanıcıların profilinde bulunan beğenilenler bölümünü gizleyebileceğini duyurdu. İşte detaylar…

2023 yılı ile beraber adeta baştan aşağı değişen sosyal medya platformu Twitter, Elon Musk yönetiminde yeni bir özelliği daha hayata geçirdi.

Ünlü şirket, her kullanıcının profilinde bulunan ve hangi gönderileri beğendiğini gösteren “beğenilenler” bölümüne el attı. Zira birçok kişi, söz konusu bölümün tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilir olmasından rahatsızlık duyuyordu.

Elon Musk ve ekibi kullanıcıların şikayetleri doğrultusunda harekete geçti ve bundan böyle beğenilenler bölümünün isteğe bağlı olarak gizlenebilmesine olanak tanıdı.

Platforma eklenen yeni beğeniler bölümünü gizleme özelliği,  ‘Profil Özelleştirme’ ayarları altında yer alacak.

Sevindirici özelliğin kötü tarafı ise, Musk döneminde hayata geçirilen birçok yenilik gibi sadece ama sadece ücretli üyeliğe sahip profil sahiplerinin kullanabilmesi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz Twitter’da başka hangi özellikleri görmek istiyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x